Siirt Üniversitesi 7 Sürekli İşçi Alıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa göre İŞKUR aracılığı ile 7 sürekli işçi alımı ilanı yayınlandı.  

İlanda yer alan bilgilere göre 1 temizlik görevlisi, 4 engelli büro memuru ve 2 hayvan bakıcısı alınacak.

Siirt Üniversitesi Rektörlüğünce yayınlanan ilanda,  “4857 sayılı İş Kanunu ve “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterilen şekilde “Sürekli İşçi” alımı yapılacaktır.

Hayvan Bakıcısı özel şartları arasında Sürü Yetiştiriciliği Eğitimi Belgesine sahip olmak bulunmakta olup, ilanın yayınlandığı tarihten önce bu belgeye sahip olunması gerekmektedir. Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilana Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) https://www.iskur.gov.tr// adresinden ulaşılabilir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 21/11/2022-25/11/2022 tarihleri arasında elektronik olarak kullanıcı girişi yapılarak alınacaktır. Ayrıca Türkiye İş Kurumu müdürlüklerinden de yapılabilecektir. Adayların İlanla ilgili tüm ayrıntılara Üniversitemiz web sayfası (https://www.siirt.edu.tr) üzerinden erişebilecektir, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Adaylar ihtiyaç halinde başvuru süreciyle ilgili olarak 0 484 212 1111 dahili 3402/3410 ve 3411 telefon numaraları ve personel@siirt.edu.tr adresinden yardım alabilecektir.” denildi.

Sıra NoMeslek AdıEğitim Durumu AralığıKadro Sayısı
1Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü)Okuryazar- Üniversite1
2Büro Memuru Genel (Engelli)Ortaöğretim-Üniversite4
3Hayvan BakıcısıOkuryazar-Lise2
TOPLAM7
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
3
sinirli
Sinirli
3
_a_rm_
Şaşırmış
Siirt Üniversitesi 7 Sürekli İşçi Alıyor
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!