16 Yıldır Araranan Katil Zanlısı Yatak Odasındaki Gizli Bölmede Yakalandı

16 Yıldır Araranan Katil Zanlısı Yatak Odasındaki Gizli Bölmede Yakalandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2006 yılında Siirt’in Şirvan ilçesi Dişlinar köyünde Nafi Kümek’i pusu kurarak öldüren ve 16 yıldır kaçan Hikmet Kümek Siirt Jandarması tarafından Ankara’da evin yatak odasında bulunan saklanmak için ayarlanmış gizli bölmede yakalandı.

Jandarma’dan yapılan açıklamada,

“2006 yılında Siirt ili Şirvan ilçesi Dişlinar köyünde Nafi KÜMEK isimli şahsın pusu kurularak öldürülmesi olayının faili olan Hikmet KÜMEK isimli şahıs, olaydan sonra kaçarak izini kaybettirmeyi başarmış ve 16 yıl boyunca yakalanmadan hayatını devam ettirdiği tespit edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından olayla ilgili yapılan kapsamlı ve titiz araştırmalar sonucu, Hikmet KÜMEK’in Ankara İli Keçiören ilçesinde ikamet edebileceği değerlendirilmiş ve firari katil zanlısının yakalanması için harekete geçilmiştir. Bölgede 3 gün süreyle yürütülen kapsamlı araştırma ve takip sonucu firari şüphelinin eşkali ve adres bilgileri tespit edilmiştir. Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına istinaden şafak vakti yapılan ev araması operasyonu sonucu Hikmet KÜMEK isimli şahıs, ikamet ettiği evin yatak odasında bulunan saklanmak için ayarlanmış gizli bölmede yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Olay ile ilgili Ankara Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek alınan talimatlar doğrultusunda yakalanan firari şahıs “Tasarlayarak Adam Öldürme” suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
16 Yıldır Araranan Katil Zanlısı Yatak Odasındaki Gizli Bölmede Yakalandı
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!