17 Milyonluk Cadde Kokuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’in Güres Caddesi, daha önce koku yapması da öne sürülerek yıkıldı ve tekrardan yapıldı. Yapımı geçtiğimiz yıl tamamlanan caddede kokusunun devam ettiği belirtildi. Vatandaşlar rögarların aşırı koku yaydığını ve bu durumdan rahatsız olduklarını söyledi.

Güres Caddesi’nde bulunan bazı rögarlar, havaların ısınmasıyla koku yapmaya başladı. Daha önce koku yayması da öne sürülerek yıkılan ve yeniden yapılan Güres Caddesi tekrar kokmaya başladı. Güres Caddesi’nin yıkılıp yeniden yapılması ve yapılan altyapı çalışması koku sorununa çözüm olmadı.

17 Milyonluk Cadde Kokuyor

Akşam saatlerinde kokunun arttığını belirten vatandaşlar, durumun düzeltilmesini istedi. Kokulardan rahatsız olduklarını söyleyen esnaf Abdurrahman Kaygu, “Bizde vatandaş olarak Güres Caddesi’ndeki son yapılan rögarlardan özellikle kokusundan şikayetçiyiz. Güres’in bir başından öbür başına kadar hepsi aynı kokuyor. Geceleri kokusundan geçilmiyor. Kendi imkanlarımızla vatandaşlar veya esnaflar bazen kartonlar koyarak önlemeye çalışıyor ama ne kadar bilemiyoruz. Yani lütfen Belediye bunlara bir çare bulsun ve her gün her geceleri en azından gündüz bir zamanda güzelce bir yıkasınlar. Yani bu pek de zor bir şey değil. Zaten rögarlar dardır eskisi gibi büyük değiller. Onun için daha çok koku yapıyor. Biz de sesimizi duyurmak istiyoruz.” dedi.

Geceleri yoğunlaşan kokuyu karşı rögarları kartonlarla örttüklerini belirten bir vatandaş, “Ben de Siirtli bir vatandaş olarak söylüyorum rögarlardan gelen kokulardan çok fazla rahatsız olmaya başladık. Yetkililerin bir şeyler yapmasını istiyoruz. Özellikle akşamları vatandaşlar buradan geçemiyor kokudan. Kendi imkanlarımızla kapaklara karton koyup üstüne taş koyarak kokuyu yüzde ellilik olarak engelliyoruz. Ama gelin görün ki bunun kokusu biraz daha ağırlaşıyor. Malum Siirt’te havalar da ısındığı için kokudan fazlasıyla rahatsız olmaya başladık. Umarım yetkililer sesimizi duyarlar.” diye konuştu.

17 Milyonluk Cadde Kokuyor
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
17 Milyonluk Cadde Kokuyor
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!